Autor
Marta Espinosa

La ruta Barcelona Panoràmica que ofereix el Bus Turístic funcionarà fins a finals de setembre

La bona acollida de l'itinerari entre el públic local fa que es prorrogui el servei, que inicialment finalitzava el 30 d'agost, i estarà operatiu tots els divendres, dissabtes i diumenges a la tarda fins al 27 de setembre.

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix des del passat 10 de juliol la ruta diürna Barcelona Panoràmica, que ha tingut molt bona acollida entre el públic local. Barcelonins i barcelonines han redescobert llocs emblemàtics de la seva ciutat després de la inactivitat forçada de l’etapa de confinament.

Així, el nou servei de transport de lleure que circula les tardes dels divendres, dissabtes i diumenges de l'estiu ha prorrogat les dates de funcionament i estarà operatiu fins al 27 de setembre

Com en tot el transport públic, regeixen les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la Covid-19: seran obligatòries la mascareta i la neteja de mans, que es farà amb gel hidroalcohòlic a la parada d’origen, abans de pujar al bus i al baixar-ne.

Tour pensat per al públic local

Durant el recorregut els viatgers podran indentificar els punts de més interès d’aquest tour pensat per a un públic local, per conèixer la història, les anècdotes i les curiositats dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Així, dues informadores amb anys d'experiència fan les explicacions a bord, en català i castellà, gràcies a les quals ens podrem assabentar de quin va ser el primer edifici a tenir aigua corrent, on es va celebrar la primera òpera de tot l'estat espanyol, quina és l’estàtua pública més antiga, per què Barcelona era coneguda com la "petita Manchester"... a més de poder conèixer més detalls sobre les obres modernistes i els seus creadors.

La capacitat de la ruta Barcelona Panoràmica és limitada i cal reserva prèvia. El servei es pot contractar per internet a Hola Barcelona, des del web de Barcelona Turisme; a les oficines de Turisme de Barcelona, i uns minuts abans de l’inici del servei, a la mateixa parada, si hi ha places disponibles. Les sortides es fan des de la parada situada al costat mar de la plaça del Portal de la Pau, al peu del monument a Colom, a les 16, les 18 i les 20 hores.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/ruta-barcelona-panoramica-que-ofereix-bus-turistic-funcionara-fins-finals-de-setembre