Autor
Marta Espinosa

El nou mural de l'estació de Guinardó / Hospital de Sant Pau busca títol

Ja està en marxa el concurs a les xarxes socials que premia l'originalitat per batejar l'obra que l'artista Philip Stanton ha creat al vestíbul principal de l'estació de la línia 4 metro, en homenatge als sanitaris.  

Des d'avui i fins al 22 de juliol els usuaris poden participar en el concurs que s'ha activat als perfils de FacebookInstagram corporatius de TMB per escollir el títol del mural, ara que falta poc perquè s'acabi. És molt fàcil participar-hi, només cal comentar el post corresponent publicat a les dues xarxes socials de TMB que dirà "Atenció! Aquesta obra encara no té títol. Ens ajudes a posar-n'hi un?" i fer la proposta de títol que per ells hauria de tenir la intervenció artística.

L'artista encapçalarà un jurat que triarà el títol més representatiu entre totes les propostes rebudes. Com a premi, el guanyador s’endurà un lot de pintures Titanlux per posar color, també, a casa seva, i una obra de l'artista Philip Stanton. 

Participa i guanya: aquesta obra l'hem fet entre tots i et necessita! ⤵️ Philip Stanton, en col·laboració amb pintures...

Publicada por TMB, Transports Metropolitans de Barcelona en Lunes, 20 de julio de 2020
Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/nou-mural-de-lestacio-de-guinardo-hospital-de-sant-pau-busca-titol