Autor
Marta Espinosa

L'Espai Mercè Sala torna a obrir les portes per difondre la cultura del transport públic

La sala d'exposicions del metro torna a exhibir 'Negatius de vidre. Una col·lecció singular de l'arxiu fotogràfic de TMB', la mostra que acollia abans de l'estat d'alarma, ara amb mesures de seguretat, com la mascareta i la distància social.

L'Espai Mercè Sala, la sala d'exposicions del metro ubicada a l'estació de Diagonal (L3 i L5), ha reobert les seves portes avui dilluns, 13 de juliol, tot just quatre mesos després del tancament per l'esclat de la pandèmia causada per la Covid-19.

La sala reobre al públic en el seu horari habitual, de dilluns a divendres feiners, de 10 a 20 hores. Com altres espais de la xarxa de metro, l'Espai Mercè Sala ha incorporat senyalització específica relativa a les mesures de seguretat que cal seguir per poder gaudir d'una visita tranquil·la al recinte. Així, uns cartells recorden als visitants que per accedir a l'exposició és obligatori l'ús de mascareta i també que cal mantenir la distància de seguretat en tot moment.

Els usuaris podran seguir gaudint de l'exposició Negatius de vidre. Una col·lecció singular de l'arxiu fotogràfic de TMB, una selecció de 120 negatius sobre vidre que formen part del fons de la Fundació TMB, que contenen imatges històriques, testimonis de les obres de construcció del Gran Metro, dels tramvies i dels autobusos de Barcelona del primer quart del segle passat. L'entrada és gratuïta.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/lespai-merce-sala-torna-obrir-portes-difondre-cultura-transport-public