Autor
Marta Espinosa

I les millors històries que opten a guanyar el 14è Concurs de Relats Curts són...

Els usuaris poden gaudir dels millors relats, seleccionats pel jurat, inspirats a casa, que han participat en aquesta edició excepcional del concurs de TMB. Aviat donarem a conèixer els guanyadors dels premis.

El 14è Concurs de Relats Curts de TMB arriba a la fase final amb l'anunci de les històries finalistes de les cinc categories que han conformat la present edició. Així, ja tenim els 10 relats finalistes de la categoria Relat Lliure, els 5 finalistes per a cadascuna de les tres seccions de participació de xarxes socials (TuitRelat, InstaRelat i AudioRelat) i els 30 finalistes de la nova categoria Conte Infantil.

Enguany, l'edició 2020 ha rebut un total de 1.721 relats, un centenar de participacions més que l'any anterior. Per categoria, les xifres han estat les següents: 979 relats lliures, 150 tuitrelats, 148 instarelats, 374 contes infantils i 70 audiorelats. El web del concurs ha rebut 74.000 visites i s'han registrat més de 20.700 votacions.

I els finalistes són...

Les millors històries de l'edició d'enguany, els 10 relats lliures finalistes i els seus autors (amb pseudònims) són:

· Mercat Nou, d'Ós Panda Rosa
· Teresa endins, de Cata
· Alguna cosa està passant, d'El pintor de la llum
· Línia blava, d'Hermi2020
· Recerca de personatges, de Guida
· Pare, d'Esperança
· El gato rojo de porcelana, de Lapared
· Elogi de tres estacions, de Benoît
· La noia de Verdaguer, d'Alti53
· El mateix transport, dues visions, de Líneagroga

Les dues categories que s'estrenaven a la present edició també tenen finalistes. Els 5 finalistes de la categoria AudioRelat estan disponibles al web del concurs, així com la trentena de relats de la secció Conte Infantil. Tots els contes finalistes es poden llegir al web relatscurts.tmb.cat. Els finalistes pertanyen a les dues categories, tant la de 8-12 anys com la de 13-16 anys. El conte guanyador serà l’argument del nou espectacle musical de la companyia teatral Dagoll Dagom, que s’estrenarà l’octubre del 2021 al Teatre Poliorama de Barcelona. 

A continuació, els 5 finalistes de les categories TuitRelat i InstaRelat:

 

 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/millors-histories-que-opten-guanyar-14e-concurs-de-relats-curts-son