Autor
Redacció

Vídeo: així s'està creant el mural que decorarà l'estació Guinardó / Hospital de Sant Pau

Així avança la intervenció artística en homenatge als sanitaris al #metrobcn de Guinardó / Hospital de Sant Pau! Philip...

Publicado por TMB, Transports Metropolitans de Barcelona en Martes, 30 de junio de 2020

L'artista Philip Stanton, que viu des de fa més de 30 anys a Barcelona, ha volgut retre un homenatge als sanitaris que han cuidat, i ho continuen fent, els ciutadans durant la pandèmia de la Covid-19. Stanton, juntament amb un grup d'alumnes de la Universitat Eina, on imparteix classes, està creant un mural de gran format a l'estació Guinardó / Hospital de Sant Pau, de la línia 4 de metro.

En només 30 segons, aquest vídeo mostra com avança el projecte, que combinarà el característic estil de l'artista (colorista i mediterrani) i els motius relacionats amb la ciutat, amb formes orgàniques i botàniques, que rememoren un dels seus grans referents: Henri Matisse.

El mural, que es preveu que estarà enllestit a mitjans de juliol, vol deixar un missatge de resiliència i esperança en una estació per on passen cada dia nombrosos professionals sanitaris, així com pacients d'un dels hospitals de Barcelona. El projecte ha estat possible gràcies a una col·laboració entre TMB i l'empresa Industrias Titan, que patrocina l'obra, que es portarà a terme amb una nova línia d'esmalt ecològic a l'aigua de la marca Titanlux.

Gaudiu d'un autèntic work in progress! N'anirem actualitzant els avenços i obrirem la participació per posar-li títol.

Darrera modificació
dijous, juliol 2, 2020 - 14:37

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/video-aixi-sesta-creant-mural-que-decorara-lestacio-guinardo-hospital-de-sant-pau