Autor
Marta Espinosa

Comencen les votacions a les millors històries del 14è Concurs de Relats Curts

Fins al 30 de juny els usuaris poden votar els relats guanyadors del popular concurs de TMB, que enguany ha estrenat la categoria de conte infantil amb la participació de nens i joves d'entre 8 i 16 anys.

Els usuaris poden votar fins al dilluns 30 de juny al web oficial del 14è Concurs de Relats Curts de TMB les històries participants en les categories de Relat Lliure i Conte Infantil, la novetat de l'edició 2020, i escollir-ne els guanyadors, a més de participar en sortejos d'entrades de cinema i altres premis, només pel simple fet de votar.

Enguany, amb l'esclat de la crisi sanitària que va ser coincident amb l'inici del concurs, es va decidir ampliar el període de participació, una iniciativa per aprofitar el temps lliure del confinament i fomentar la participació, per això també es va anunciar la creació de la categoria Conte Infantil, per inspirar i fer volar la imaginació dels més petits i joves de la casa. En aquesta catorzena edició del Concurs de Relats Curts de TMB s'han comptabilitzat unes 1.800 participacions sumant totes les categories. Si anem al detall, hem rebut 979 històries a la categoria Relat Lliure, 374 participacions al Conte Infantil, 200 InstaRelats, 180 TuitRelats i 70 AudioRelats.

Un cop es tanquin les votacions, a principis de juliol s'anunciaran els 10 relats finalistes de la categoria Relat Lliure, els 5 finalistes per a cadascuna de les tres seccions de participació de xarxes socials (TuitRelat, InstaRelat i AudioRelat) i 30 finalistes de la nova categoria Conte infantil.

Entre tots els participants que votin al web del concurs, cada dia se sortegen entrades per a la sala 4DX o Screen X dels cinemes Filmax Gran Via, que reobren les seves portes a partir del divendres 26 de juny. Entre tots els votants també se sortejarà un e-book i enguany, com a novetat, el relat que acumuli més vots s'emportarà un altre dispositiu de lectura de llibres electrònics. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:20

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/comencen-votacions-millors-histories-14e-concurs-de-relats-curts