Autor
Marta Espinosa

El web de TMB estrena una galeria participativa amb imatges del transport durant la Covid-19

Les fotografies dels usuaris tindran espai en aquest recull visual que il·lustra com ha canviat el paisatge del transport públic, amb la voluntat de crear una memòria històrica col·lectiva de la nova realitat.

Les últimes setmanes les fotografies i els vídeos tenen el valor addicional de testimoniar la situació excepcional que vivim arran de l'emergència sanitària. Per aquest motiu, TMB estrena una secció anomenada El transport públic durant la Covid-19 en imatges a l'apartat monogràfic actual del web corporatiu de TMB que aglutina tota la informació relativa a la mobilitat durant la crisi del coronavirus.

La galeria d'imatges es crea amb la voluntat de documentar la nova realitat, il·lustrar com la crisi ha canviat el paisatge del transport públic a la ciutat, com s'ha creat un nou escenari que serà el nou dia a dia dels usuaris. En aquest sentit pot ajudar a normalitzar la  manera de viatjar en metro i en autobús en temps de la Covid-19.

Aportacions dels usuaris

L'espai col·laboratiu acceptarà fotografies aportades pels passatgers; se seleccionaran les imatges més significatives que, a banda de testimoniar aquesta nova realitat, també comuniquin l'esforç dels professionals per mantenir la mobilitat essencial. Tot amb la voluntat de generar memòria històrica del moment i reflectir com TMB, com a agent principal de la mobilitat ciutadana, hi participa activament.

L'acció farà una crida a la participació a través d'Instagram, la xarxa fotogràfica per excel·lència, on els usuaris ja estan recollint la seva particular mirada d'aquesta nova realitat. Per tal de recollir les imatges els usuaris hauran d’esmentar el perfil @tmb_bcn i utilitzar l'etiqueta #CoronaTMB creada específicament per a l’acció.

La proposta es vol que culmini amb una exposició a l'Espai Mercè Sala, la sala d'exposicions del metro de Diagonal, per documentar aquesta nova realitat del transport públic a través de la perspectiva dels usuaris que amb les seves fotografies l'han retratada des de la seva mirada personal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Has hagut de desplaçar-te en transport públic durant el confinament per la #Covid19? Tens imatges d'aquest període relacionades amb #metrobcn i #busbcn? T'animem a compartir-les amb nosaltres per documentar el moment històric que està vivint la nostra ciutat i el canvi de costums vinculat a l’ús del #transportpúblic. Comparteix les imatges o il·lustracions a Instagram, utilitzant l’etiqueta #coronaTMB i mencionant el nostre perfil @tmb_bcn. Fes-nos partícips del teu punt de vista a través de la càmera! Mostrarem algunes de les vostres fotografies al web www.tmb.cat i les destacarem, també, als nostres perfils a les xarxes socials. Tota la informació i condicions a l'enllaç de la bio! #EtCuidesEnsCuides #metrobarcelona #busbarcelona #metro #bus #barcelona #bcn #fotografia #ig_barcelona #instagood #photography #pic #picture #capture #camera #moment #insta #pics #snapshot

A post shared by TMB (@tmb_bcn) on

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/web-de-tmb-estrena-galeria-participativa-amb-imatges-transport-durant-covid-19