27.02.2020
Autor
Premsa TMB

L’estació d’Universitat acull el 14è Festival de Músics al Metro

Subtítol

Aquest dissabte, els músics del suburbà oferiran una quarantena d’actuacions durant 12 hores

Dissabte, 29 de febrer, tindrà lloc la 14a edició del Festival de Músics al Metro que organitza la Fundació TMB. Els integrants de l’Associació de Músics de Carrer (Amuc BCN) oferiran quaranta actuacions musicals, a mode de concert ininterromput, durant 12 hores.

L’escenari serà el vestíbul principal de l’estació d’Universitat de les línies 1 i 2 de metro, i els concerts es realitzaran entre les 11 i les 23 hores. Els usuaris gaudiran d’una miscel·lània de ritmes i estils, amenitzats pels DJ Dejaboom. Com a cloenda del festival, actuarà la Banda Mutante, formada per un grup de músics del metro, un referent dins l’associació.

L’èxit d’aquest festival, juntament amb les proves d’idoneïtat que se celebren periòdicament per garantir una bona qualitat musical i donar resposta a l’increment de les sol·licituds per tocar al metro, estan contribuint a posicionar aquest projecte iniciat fa 19 anys, el 2001, com un model de referència dins d’aquest àmbit de programes culturals a nivell internacional i TMB com a empresa compromesa amb la difusió de l’art i la cultura.

El projecte de regulació dels músics del metro de Barcelona és pioner a Europa i al món. L’objectiu és garantir la qualitat de la música que s’ofereix als usuaris del metro i facilitar les funcions preventives de control per al seu bon funcionament.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d'aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d'enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Darrera modificació
19.09.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lestacio-duniversitat-acull-14e-festival-de-musics-metro