Autor
Clara Sánchez

Il·lusionisme i màgia sota terra gràcies al Festival Internacional de Màgia de Badalona

Els vestíbuls d’algunes estacions de la línia lila del metro van omplir-se ahir de trucs i actuacions de màgia amb motiu de la 20a edició del festival Memorial Li-Chang.

Febrer s'ha cobert d'encant gràcies a la màgia que ens ofereix el Festival Internacional de Màgia de Badalona 2020 – XX Memorial Li-Chang, amb el suport de l'Ajuntament de Badalona, Badalona Cultura i la Fundació TMB.

Tres mags van posar en pràctica els seus trucs de màgia i les seves actuacions durant el dia d'ahir, dijous 20 de febrer, a les estacions de metro d'Universitat, Passeig de Gràcia, Sant Martí i Badalona Pompeu Fabra de la línia 2. La il·lusió i la passió dels mags van ser presents des de les 4 de la tarda fins gairebé les 19 hores, temps en què els usuaris van poder gaudir de trucs, jocs de cartes i breus sessions de màgia per a totes les edats. L'enginy i la creativitat dels il·lusionistes van ser motiu de somriures i sorpreses entre els passatgers, els quals van ser afortunats de coincidir amb aquesta idea tan autèntica i divertida. 

Imatge
Els il·lusionistes que van sorprendre nens i adults al metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

Breu espectacle per part dels dos il·lusionistes del festival / Foto: Pep Herrero (TMB)

Ja fa dues dècades que va començar el festival Memorial Li-Chang en homenatge a Joan Forns i Jordana (1916-1998), també conegut com el xinès de Badalona, un il·lusionista que va triomfar amb els seus espectacles en què vestia guarniments xinesos i es feia conèixer amb aquest original sobrenom. Aquesta iniciativa municipal reuneix cada any diferents activitats com gales, tallers de màgia, actuacions en biblioteques, centres cívics i restaurants, així com al metro de Barcelona.

Darrera modificació
divendres, febrer 21, 2020 - 10:07

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/illusionisme-magia-sota-terra-gracies-festival-internacional-de-magia-de-badalona