Autor
Clara Sánchez

Para l'orella, que comença la 14a edició del Concurs de Relats Curts de TMB

A partir del 2 de març fins al 7 d'abril s'obrirà la participació en el concurs literari anual que premia les millors històries inspirades en el transport públic i el civisme. 

S'acosta el període de participació en la 14a edició del Concurs de Relats Curts 2020 de TMB, i això vol dir que és un bon moment per fer volar la teva imaginació. Si t'agrada escriure, podràs fer-nos arribar les teves idees a través del web habitual del concurs o bé fins i tot mitjançant les xarxes socials a partir del 2 de març. La campanya ja va començar als plafons digitals d'algunes estacions i avui comença a les xarxes de TMB, així que no et perdis cap actualització i participa-hi! 

Les categories en les quals pots participar són el Relat Lliure, el TuitRelat, l'Instarelat i, com a novetat, l'ÀudioRelat. A més, a banda dels premis que pots aconseguir en cada apartat, també se n'entregarà un al relat lliure més votat i un altre per a tots aquells que hagin participat en la votació. No perdis l'oportunitat i afanya't a crear el teu relat, fictici o real, amb el teu usuari de JoTMBé. 

Pròximament trobaràs tota la informació al web del 14è Concurs de Relats Curts Online de TMB. 

Darrera modificació
dimecres, febrer 19, 2020 - 16:44

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/para-lorella-que-comenca-14a-edicio-concurs-de-relats-curts-de-tmb