Autor
Marta Espinosa

La xarxa de metro t'acosta al festival d'arts lumíniques del Poblenou

Les estacions de Glòries, Bogatell i Llacuna, que donen servei al barri barceloní, s'han decorat especialment per rebre el festival Llum BCN, que enguany se celebra els vespres del 14 al 16 de febrer

TMB col·labora en la novena edició del Llum BCN informant els usuaris del metro sobre com poden arribar als diferents llocs on es desenvolupa el festival. Sota el lema TMB et porta a veure la llum amb tots els sentits, els vestíbuls de tres estacions de metro, a Bogatell i Llacuna (L4) i també a Glòries (L1), ubicades al barri del Poblenou, anuncien en vinils de gran format les diferents activitats i espais col·laboradors on tenen lloc les activitats que programa el festival lumínic. 

Els noms més importants de l'escena internacional, com Luke Jerram, l'estudi United Visual Artists, Kurt Hentschläger o Antoni Arola, per esmentar alguns dels 23 artistes que participen al  Llum BCN 2020, s'uneixen a les escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona, en un gran esdeveniment que desafia les convencions i reivindica que la llum, la tecnologia digital o la imatge en moviment poden formar part del paisatge urbà de la ciutat sense estar al servei de la seva comercialització. Enguany, a més, hi haurà un concurs a Instagram en què els espectadors podran guanyar premis, només hauran de publicar les seves fotografies de l'espectacle de llum amb l'etiqueta #LlumBCN20.

El cap de setmana del 14 al 16 de febrer el barri del Poblenou s'omplirà de projeccions, mappings, il·luminacions artístiques i instal·lacions que tenen com a fil conductor el poder de la llum. És el festival Llum BCN, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Cultura. Un territori amb una fesomia molt particular, un passat industrial i que viu un procés de transformació per convertir-se en un nou districte tecnològic, d'innovació i de creació.

 

Imatge
El cartell informa dels llocs on es fan activitats del festival Llum BCN propers a Bogatell L4 / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)


El cartell informa dels llocs on es fan activitats del Llum BCN propers a Bogatell L4 / Foto: M. Á. Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:22

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/xarxa-de-metro-tacosta-festival-darts-luminiques-poblenou