Autor
Marta Espinosa

I els curtmetratges premiats del festival Subtravelling 2019 són...

L'edició número 10 del festival internacional de curts de TMB arriba a la seva fi, amb l'anunci i lliurament de premis de les categories Roda a TMB i La Mostra. Hi ha en joc viatges a Seül, Nova York i Londres.

Demà dimarts, 3 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc a l'edifici històric del convent del Àngels del Macba la clausura del certamen i l’entrega de premis als guanyadors de les diverses categories del Subtravelling, la desena edició del festival internacional de cinema curt que organitza la Fundació TMB i que ha col·laborat per quarta vegada amb el festival de cinema SMIFF del metro de Seül, capital de Corea del Sud. 

L’acte de lliurament de premis comptarà amb la presència de Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB i Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, així com dels membres del jurat i patrocinadors. Hi ha en joc viatges a Seül, Nova York i Londres, a més de menús degustació i entrades de cinema per a tot un any.  

A les 19 hores començarà l'acte de lliurament de guardons als guanyadors de les seccions Roda a TMB i La Mostra, i es farà entrega dels premis als usuaris que han votat els seus curts preferits a través de la pàgina web del certamen, on encara es poden visualitzar els 130 curts participants de la secció oebeta al públic i els 20 microcurts de la secció professional.

Per primer cop, la gala es podrà seguir en directe en streaming a través del següent enllaç del canal de TMB a Youtube.   

Molta sort a tots els nominats i les nominades!

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:23

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/curtmetratges-premiats-festival-subtravelling-2019-son