Autor
Marta Espinosa

La desena edició del festival Subtravelling ja té els curtmetratges finalistes

El jurat ha seleccionat els 10 millors curts que han participat a la secció oberta als usuaris, Roda a TMB. Tots es poden veure al web oficial del festival. Els guanyadors es donaran a conèixer el 3 de desembre.

Al web del Subtravelling ja es poden veure els microcurts finalistes, deu històries plenes d'imaginació rodades pels usuaris amb els seus telèfons mòbils, inspirades en els seus viatges en transport públic. Històries amb personatges treballats, guions originals, diàlegs, estructura i gravats en uns escenaris molt poc habituals però que coneixem molt bé, el metro barceloní. 

Els deu curts finalistes són: Xu Hui Ying (d'Otto Alegre), Sol(s) (de Marina i Helena Izquierdo), Freedom (d'Oussama Blal), Rosa (de Tess Masero), Cupido (de Mercedes González), Línea de vida (de Marc González Salvat), Tú decides (d'Hugo Riera), Propera parada (de Jaume Subirós), El momento (de Ianko Stankov) i Blau marí  (d'Àngels Campoy). 

Gran èxit de participació

Enguany, la categoria Roda a TMB, la que està oberta a la participació dels usuaris, ha estat tot un èxit. S'han rebut més de 120 curtmetratges que han estat seleccionats per competir al certamen. Una vegada finalitzat el festival, els deu curts finalistes i guanyadors del Roda a TMB també es projectaran durant uns dies al MouTV, les pantalles del metro i dels autobusos. El web del festival ha rebut un total de 36.943 visites i 7.864 vots de 1.884 votants. 

El 3 de desembre se celebrarà l’acte de cloenda del festival Subtravelling, en què es donaran a conèixer els guanyadors de les diverses categories i es projectaran tots els curtmetratges guardonats. La gala tindrà lloc al Convent dels Àngels del Macba i s'hi accedirà amb invitació.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:56

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/desena-edicio-festival-subtravelling-ja-te-curtmetratges-finalistes