Autor
Redacció

Recreació de les antigues línies 10 i 45 de bus, de la mà d'ARCA, ACEMA i la Fundació TMB

Dissabte al matí les línies 10 i 45 d'autobusos van tornar a circular simbòlicament pels carrers de la ciutat de Barcelona amb dos vehicles clàssics, model Pegaso 6420: el 5139 de la Fundació TMB i el Proto, propietat de l'Associació per a la Recuperació i Conservació d'Autobusos (ARCA).

L'activitat, iniciativa d'ARCA, la Fundació TMB i ACEMA, va rememorar els diferents traçats que van tenir les dues línies ara fa més de 20 anys, amb diverses parades en punts del seu recorregut perquè els assistents s'hi fessin fotografies per commemorar l'efemèride.

La línia 10, inaugurada el juliol del 1996, feia el recorregut entre Montbau i passeig Marítim (un servei molt esperat a la zona alta, ja que aportava a Montbau i la Vall d’Hebron un transport públic que no havia existit des de la formació d'aquests barris, fa uns 30 anys. Pel que fa a la línia 45, va tenir diferents trajectes, però el 1969 va adoptar el que es rememora amb aquest viatge, entre el passeig Marítim i Horta.

Darrera modificació
dilluns, novembre 25, 2019 - 13:42

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/recreacio-de-antigues-linies-10-45-de-bus-de-ma-darca-acema-fundacio-tmb