Autor
Redacció

L'autobús ACLO 410, un dels protagonistes de la trobada de clàssics de Montcada

El diumenge 27, Montcada i Reixac, que celebra la 7a edició de la Fira de l'Automòbil i Trobada de Vehicles Clàssics, acollirà l'històric ACLO 410 de la Fundació TMB.

Entre els autobusos que havien circulat per Barcelona, un dels que més nostàlgia desperta és l'ACLO 410. Es tracta d'un vehicle de dos pisos pintat de color vermell que recorda els típics autobusos londinencs. Aquest diumenge 27 al matí, a Montcada i Reixac tindran una nova oportunitat de veure'l de prop.

L'Ajuntament del municipi i els Amics dels Clàssics de Montcada (ACMiR) celebren la 7a edició de la Fira de l'Automòbil i Trobada de Vehicles Clàssics, davant del pavelló Miquel Poblet. La Fundació TMB ha cedit l'ACLO 410 perquè sigui un dels 400 vehicles que participaran a la trobada.

A més de l'espai d'exposició, se celebraran activitats per als més petits. S'hi espera la presència de 400 vehicles i l'assistència d'unes 3.000 persones.

L'ACLO és un dels vehicles del patrimoni històric de TMB i va estar en circulació des de l'any 1949 fins al 1965. Podeu trobar-ne més informació al web de la Fundació TMB. I per tenir més detalls sobre la trobada, us deixem l'enllaç al web de l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

Darrera modificació
diumenge, octubre 27, 2019 - 19:52

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/lautobus-aclo-410-protagonistes-de-trobada-de-classics-de-montcada