Autor
Redacció

El darrer videoclip de la Balkan Paradise Orchestra posa ritme en instal·lacions de TMB

Els sons dels Balcans han trobat unes destacades representants a Barcelona: la Balkan Paradise Orchestra. Diversos espais de TMB han estat escenari del videoclip del seu darrer tema, Amchoor.

Amchoor - Balkan Paradise Orchestra

Els seus sons recorden els mestres dels Balcans com Goran Bregovic, però han nascut molt més a prop de casa nostra. La Balkan Paradise Orchestra es va crear l'any 2015 a Barcelona, i la componen 11 instrumentistes de vent i percussió, totes dones. El grup conforma una fanfàrria que barreja la tradició balcànica amb ritmes de tot el món. En aquests anys ja han tingut temps de ser reconegudes amb diversos premis, el més recent, el Premi Alícia de Talent Emergent 2019 de l'Acadèmia Catalana de la Música.

El tema que han escollit per llançar el seu segon disc es diu Amchoor i, com tota la seva música, està ple d'energia. Una energia que en el videoclip de la peça escampen per diverses instal·lacions representatives del metro i els autobusos de TMB, que ha col·laborat a fer possible la producció.

Darrera modificació
dijous, juny 23, 2022 - 18:03

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/darrer-videoclip-de-balkan-paradise-orchestra-posa-ritme-installacions-de-tmb