Autor
Oriol Pàmies

Schwarzenegger ressalta la sostenibilitat del metro de Barcelona com a exemple

L'actor va conèixer dissabte el taller de la ZAL i es va desplaçar en un tren automàtic fins a l'estació Foc de línia 10 Sud. "És un model per a tot el món", va assegurar.

L'actor i exgovernador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger, ha conegut com a passatger VIP la L10 Sud aquest dissabte i no ha dubtat a recomanar a través dels mitjans de comunicació que totes les ciutats adoptin sistemes edficients i sostenibles de transport col·lectiu. Va destacar especialment que la xarxa de metro de Barcelona es mogui íntegrament amb energia de fonts renovables. La seva presència s'emmarcava dins de l'esdeveniment multiesportiu que porta el seu nom, l'Arnold Classic Europe, que es va celebrar el passat cap de setmana a Fira Barcelona Gran Via.

Abans del recorregut en metro fins a l'estació Foc de la L10 Sud, propera al recinte firal, l'actor va visitar els tallers i la cotxera de les línies automàtiques 9 i 10 de metro, al carrer A del polígon de la Zona Franca. Al recinte i durant el trajecte, Jordi Mitjà, director de l'àrea operativa, li va fer una explicació sobre el funcionament del metro.

El JoTMBé va oferir als guanyadors d'una promoció l'oportunitat de participar a l'Arnold Classic Europe, l'esdeveniment multiesportiu més gran d'Europa.

Imatge
Arnold va visitar la cotxera que allotja les línies automàtiques del metro de Barcleona a la Zona Franca / Foto: Pep Herrero (TMB)

Schwarzenegger va destacar el metro de Barcelona como un model a seguir por la seva contribució a favor del medi ambient / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, setembre 23, 2019 - 10:38

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/schwarzenegger-ressalta-sostenibilitat-metro-de-barcelona-com-exemple