Autor
Redacció

Un tomb pel barri d'Horta amb autobusos clàssics, diumenge 8 al matí

La Fundació TMB col·labora amb la Coordinadora d'Entitats d'Horta i l'Associació de Veïns i Veïnes d'Horta en una activitat de difusió del patrimoni històric del transport.

Dins la tasca de difusió del patrimoni cultural del transport públic de Barcelona, tres autobusos clàssics de la Fundació TMB seran presents diumenge vinent, 8 de setembre, a la Festa Major d'Horta, com a exposició i també amb la possibilitat de viatjar-hi en recorreguts retro pel barri i l'entorn.

Un dels tres autobusos presents a Horta serà el vistós ACLO de dos pisos, construït el 1948 i retirat de la circulació el 1965, que estarà estacionat al carrer Tajo. Els altres dos, el Chausson Urbas 59 i el MAN NL 202 convertit en jardinera del Barcelona Bus Turístic seran els encarregats de transportar els visitants a èpoques anteriors, en què els autobusos estaven fets de manera força artesanal... i també feien bastant més soroll.

L'activitat es desenvoluparà entre les 11 i les 14 hores, per iniciativa de la Coordinadora d'Entitats d'Horta i l'Associació de Veïns i Veïnes d'Horta, amb la col·laboració de Conductors Solidaris de Catalunya i Andana Central.

Darrera modificació
dilluns, setembre 9, 2019 - 09:24

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tomb-barri-dhorta-amb-autobusos-classics-diumenge-8-mati