Autor
Carme Becerra

L'obstacle del concurs de salts CSIO inspirat en el metro formarà part d'una exposició

El Museu del Disseny acollirà, del 10 al 22 de setembre, les nou peces que han estat reconegudes en alguna de les edicions del concurs 'Un salt per a la ciutat'. 

Fa un any explicàvem com el metro de Barcelona havia inspirat un obstacle per a una prova hípica. Ara aquell disseny, el Metrópolis que va crear Anna Milla, de l'Escola Eina, i vuit peces més formaran part de l'exposició Salts per a la ciutat, que es podrà visitar al Museu del Disseny entre el 10 i el 22 de setembre. Tots els obstacles estan inspirats en monuments o obres emblemàtiques de Barcelona, han participat en alguna de les edicions del concurs de disseny Un salt per a la ciutat i han passat a formar part del recorregut del CSIO Barcelona, el prestigiós concurs internacional de salts que se celebra cada any al Reial Club de Polo de Barcelona.

A l'edició del 2018 es va donar a conèixer l'obstacle guanyador d'aquell any, Metrópolis, a l'estació de metro de Zona Universitària. Durant la inauguració de l'exposició del Museu del Disseny es presentarà la creació escollida aquest any: Arc Deco.

Darrera modificació
dimecres, setembre 4, 2019 - 08:07

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/lobstacle-concurs-de-salts-csio-inspirat-metro-formara-part-duna-exposicio