24.07.2019
Autor
Premsa TMB

Intervenció mural dedicada a la figura de Leonardo da Vinci a Ciutadella / Vila Olímpica

Subtítol

La mostra, que es pot veure a les parets del passadís de l'estació, commemora el 500 aniversari de la mort del Leonardo da Vinci i té per objectiu donar a conèixer la recerca que es realitza als centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

Fins al 25 d'octubre, la intervenció mural Leonardo al PRBB llueix al passadís de l'estació Ciutadella / Vila Olímpica (L4) per commemorar el 500 aniversari de la mort de Leonardo da Vinci (1524-1519) i té per objectiu donar a conèixer la recerca que es fa als centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Aquesta acció ha estat una iniciativa liderada pel PRBB i compta amb la col·laboració de la Fundació TMB i el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). 

Imatge
Vinils de Leonardo da Vinci a Ciutadella / Vila Olímpica L4 / Imatge: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Vinils de Leonardo da Vinci a Ciutadella / Vila Olímpica L4 / Imatge: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

La comunitat científica del PRBB ofereix als usuaris del metro, amb aquesta mostra trilingüe, una mirada a la biologia humana. Sota l’afirmació d’aquest pintor i científic multidisciplinari, “El plaer més noble és l’alegria d’entendre quelcom”, es desplega, d’una manera molt visual, una petita part del coneixement científic sobre els humans de macro a micro. La mostra recull preguntes científiques rellevants, aplicacions i tendències en les ciències de la vida i la biomedicina.

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona és un dels grans nuclis de recerca biomèdica del sud d’Europa. Els centres de recerca ubicats al Parc fan ciència d’excel·lència en una gran diversitat de camps. 

Darrera modificació
05.09.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/intervencio-mural-dedicada-figura-de-leonardo-da-vinci-ciutadella-vila-olimpica