Autor
Marta Espinosa

Un espectacle de dansa del festival Grec es deixa veure al metro de Barcelona

Serà un tast de l’obra ‘Las Muchísimas’, un fresc generacional amb una quinzena de ballarines fent una coreografia al vestíbul de l’estació de Diagonal

El proper divendres, 26 de juliol, a les 11.30 hores, el vestíbul de l’estació de metro de Diagonal de la L5 acollirà  una prèvia de l’espectacle de dansa que es podrà veure els dies 29 i 30 de juliol al Mercat de les Flors, dins la 43a edició del Grec Festival de Barcelona.

L’actuació serà un tast de l’obra Las muchísimas, de la companyia de Mariantònia Oliver. Disset dones d’entre 62 i 76 anys prenen part en un experiment coreogràfic que trenca les convencions de la dansa. El muntatge vol homenatjar a través de l’art del moviment totes aquestes dones d’edats i procedències diverses que componen un fresc generacional, una fotografia amb les alegries i les tristeses, la dolçor i les cicatrius que deixa el pas del temps.

El Grec Festival, promogut per l’Ajuntament de Barcelona, és la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ. El Grec és la principal atracció cultural de l’estiu barceloní i també una referència al calendari europeu de festivals. Després de quaranta anys d’història, s’ha convertit en el primer productor d’espectacles a Catalunya i actualment és el principal aparador de la ciutat per mostrar espectacles produïts a l’estranger.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:56

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/espectacle-de-dansa-festival-grec-es-deixa-veure-metro-de-barcelona