Autor
Marta Espinosa

3, 2, 1... i acció! Torna el festival de cinema curt Subtravelling

La desena edició del Festival Internacional de Curts de TMB escalfa motors amb la definició dels premis principals i amb l'inici de la recepció de curts al setembre. De manera que podeu aprofitar l'estiu per pensar les vostres creacions i preparar el pla de rodatge: podeu guanyar un viatge a Seül, a Nova York o a Londres.

Si teniu ànima de cineasta, prepareu-vos! Després de l'estiu engega motors la desena edició del Festival Subtravelling. La mecànica del concurs serà similar a la de les anteriors edicions. Al mes de setembre obre la convocatòria de la categoria oberta al públic Roda a TMB, on els usuaris poden presentar els curts ambientats a les instal·lacions, el transport o les localitzacions de TMB: metro, bus, funicular de Montjuïc, telefèric de Montjuïc o el Barcelona Bus Turístic. I l'incentiu no és poca cosa: un viatge a Seül i un altre viatge a Nova York

La categoria internacional, La Mostra, serà d’octubre a novembre, amb una vintena de curts participants seleccionats que es podran veure al web del festival i a les pantalles de MouTV. I el període de votacions s'obrirà a partir del novembre: els participants entraran automàticament en un sorteig d'un viatge a la capital britànica. La cerimònia de clausura i el lliurament de premis tindran lloc a finals de novembre.

Us deixem el vídeo que han gravat els guanyadors de l'any passat que us animen a participar en aquesta desena edició! 

El festival Subtravelling és pioner per les seves característiques d’innovació, ja que porta el gènere del curtmetratge a les xarxes de transport i permet que els nous creatius audiovisuals, tot aportant-hi la seva personalitat, enregistrin el curt sobre els escenaris de les xarxes de transport de TMB. Des de l’any 2016, el Festival Subtravelling està associat amb el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF). Són els dos únics festivals de curts del món en què el metro, i el transport públic en general, són els protagonistes.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:56

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/3-2-1-accio-torna-festival-de-cinema-curt-subtravelling