Autor
Marta Espinosa

La música clàssica del festival Bachcelona baixa per primer cop al metro

Durant tres dies, l’estació de Diagonal acollirà concerts de violoncel on s’interpretaran peces del compositor barroc i referent de la música clàssica

Durant tres dies, del 13 al 15 de juliol, amb motiu de la celebració del festival Bachcelona, els organitzadors de l’esdeveniment, en col·laboració amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), han previst l’activitat Bach Underground, que consistirà a apropar la música clàssica als usuaris del metro, amb diverses intervencions musicals.

Les melodies de Bach envairan el vestíbul de l’estació de Diagonal (L3 i L5) i musicalitzaran els trajectes dels usuaris, amb propostes eclèctiques i atrevides vinculades al violoncel. Durant tres dies, un total de 6 hores de concert, Matthias Weinmann, Paul Stouthamer, Jordi Rallo i Frances Bartlett oferiran singulars aproximacions a les peces musicals de Bach que serviran de prèvia per al Bachcelona 2019.

La setena edició del festival Bachcelona se celebra a la ciutat del 16 al 21 de juliol i programa nombrosos concerts i activitats. La iniciativa cultural va néixer el 2013 amb la voluntat de divulgar la figura de J.S. Bach des de múltiples vessants, formats i artistes que s’atreveixen a interpretar-lo des de perspectives inèdites.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/musica-classica-festival-bachcelona-baixa-primer-cop-metro