Autor
Marta Espinosa

El congrés Sónar +D porta la realitat virtual immersiva al metro d’Arc de Triomf

Durant tres dies els usuaris podran ser protagonistes d’una experiència interactiva amb ulleres VR en una pantalla sense límits

Del 6 al 8 de juliol el vestíbul de l’estació d’Arc de Triomf (L1) acull un espai que presenta el congrés internacional sobre innovació i creació del festival Sónar, el Sónar +D. Els usuaris podran provar en primera persona una experiència immersiva total amb BroomX. La companyia de Barcelona ha creat MK Player360, un sistema compacte de realitat virtual que pot projectar aplicacions i continguts de realitat virtual interactius i suports de 360º immersius en una pantalla sense límits.

Per segon cop, el Sónar +D ofereix en exclusiva aquesta experiència amb ulleres de realitat virtual als usuaris del metro que passin pel vestíbul de l’estació, que podran accedir a l’activitat algun dels tres dies (6, 7 i 8 de juliol) en horari de tarda, de 16 a 21 hores.

El Sónar+D és un congrés internacional que explora com la creativitat modifica el nostre present i imagina nous futurs. Des del 2013, reuneix a Barcelona destacats artistes, tecnòlegs, creatius, músics, dissenyadors i emprenedors per participar en una programació curosament seleccionada centrada en la inspiració i el networking.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/congres-sonar-d-porta-realitat-virtual-immersiva-metro-darc-de-triomf