Autor
Marta Espinosa

El Sónar baixa a l'estació de metro d'Arc de Triomf amb un concert de Mans O

Per novè any consecutiu, el prestigiós festival de música electrònica oferirà als usuaris del suburbà un tast del que serà l'edició 2019. L'actuació serà aquest divendres, 5 de juliol, a les 20 hores.

Per novè any consecutiu, aquest divendres 5 de juliol els usuaris del metro podran gaudir d’un tast del Sónar 2019, el Festival de Música, Creativitat i Tecnologia que se celebrarà a Barcelona del 18 al 20 de juliol. El concert tindrà lloc al vestíbul de l’estació d’Arc de Triomf de la línia 1, a les 20 hores, i anirà a càrrec del productor barceloní Mans O.

L’artista, compositor i productor català Roman Daniel, sota l’àlies Mans O, ha publicat recentment el seu tercer àlbum, Three Stages of Change Appreciation, produït a Londres i estructurat en forma de tríptic. Un treball interessant i alhora ambiciós, amb tres discos independents però interconnectats entre si, amb composicions que apunten noves direccions tant a nivell musical (breaks, samples vocals, sintes reforçats, ambient...) com a nivell estètic. Els seus primers passos en el camp de la creació musical van sorprendre tothom, tant per la seva joventut com per la maduresa i qualitat de la seva música.

El Sónar és un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional gràcies a una cuidada oferta que combina la dimensió lúdica amb l’artística, l’avantguarda i l’experimentació i els nous corrents musicals de l’electrònica de ball. Per a TMB el concert del Sónar és una ocasió per vincular el transport públic amb el públic jove.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:59

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/sonar-baixa-lestacio-de-metro-darc-de-triomf-amb-concert-de-mans