Autor
Marta Espinosa

En marxa l'edició del 2019 del concurs fotogràfic del Barcelona Night Tour

El servei de transport turístic nocturn operat per TMB i Turisme de Barcelona, que tot just comença la 13a temporada, activa per segon any consecutiu el concurs d'instantànies a les xarxes socials del Barcelona Bus Turístic i de l'Hola Barcelona.

Coincidint amb l'inici de la tretzena temporada del Barcelona Night Tour, es posa en marxa per segon any consecutiu un concurs a Instagram en què els participants poden guanyar dues invitacions per al Barcelona Bus Turístic i dues per al Telefèric de Montjuïc.

Per participar-hi només cal fotografiar alguns dels llocs emblemàtics de la ruta il·luminats de nit, pujar les imatges a Instagram i etiquetar-les amb #BarcelonaNightTour. Entren a concurs les imatges dels següents edificis emblemàtics i punts d'interès pels quals passa la ruta de nit: la Casa Batlló, la Pedrera, la Sagrada Famíla, la Torre Glòries, l'Arc de Triomf, el monument a Colom, l'Anella Olímpica de Montjuïc, el Poble Espanyol i la Font Màgica de Montjuïc.

El concurs estarà actiu els mesos de juny, juliol i agost. L'any passat, que va ser la primera edició del concurs, es van rebre més d'un centenar d'imatges d'alguns dels monuments de la ciutat il·luminats de nit.

Inici de temporada amb els més influents

Uns dies abans de l'inici de temporada d'aquest servei nocturn, va tenir lloc una petita acció per promocionar i donar a conèixer el Barcelona Night Tour. Diversos instagramers i influencers del sector turístic van ser convidats a un passeig exclusiu a bord del Barcelona Night Tour. Van gaudir del recorregut i van publicar als seus perfils socials les seves sensacions i experiència de viatge per Barcelona des d'una perspectiva única.

Us deixem un recull de les publicacions dels instagramers que van fer el tour inaugural de la temporada 13 del Barcelona Night Tour disponible al perfil d'Instagram del Barcelona Bus Turístic:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take a look at how our guests captured Barcelona during the opening of the Barcelona Night Tour! It's been a pleasure to have on board @oscar_bcn @caba213 @xopet1969 @retrobcn @pcusinex and @caldeh. Thank you very much for accompanying us! Remember that as of Friday, you will be the protagonist Así capturaron la Barcelona nocturna nuestros invitados @oscar_bcn @caba213 @xopet1969 @retrobcn @pcusinex @caldeh. ¡Un lujo teneros a bordo! A partir del viernes, tu eres el protagonista del #BarcelonaNightTour! Així llueix Barcelona de nit darrere l’objectiu dels nostres convidats! A partir de divendres 7, sigues tu el protagonista d’una experiència única! #BarcelonaNightTour #BarcelonaBusTurístic #Barcelona #LoveBarcelona #barcelonagram #igersbcn #barcelonaexperience #barcelonainspira #visitbarcelona #goodnight #lights #light #stars #moon #nightphotography #nighttime #nightlife #photos #picture #photograph #pic #fotografia #instaphoto #camera #color #contest

Una publicación compartida de Barcelona Bus Turístic (@barcelonabusturistic) el

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:59

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/marxa-ledicio-2019-concurs-fotografic-barcelona-night-tour