Autor
Marta Espinosa

Exhibició de dansa, música i samba al metro de Barcelona

La cèntrica estació d'Universitat acollirà un espectacle d'aquest ball típic del Brasil que amenitzarà els viatges dels usuaris del suburbà, aquest dijous a la tarda.

El proper dijous 23 de maig, a les 18 hores, tindrà lloc una actuació de dansa al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat (L1 i L2). L'associació Spai Carioca oferirà un tastet del que serà el festival Spai Carioca Vi & Bossa Jazz Festival. L'exhibició portarà al metro els moviments i l'art d'un tipus de samba procedent del Brasil, la samba gafieira. Es tracta d'una modalitat de dansa de saló que es balla en parella i que fusiona la samba amb passos i tocs procedents del tango.

Per primer cop, Sant Boi de Llobregat acull el proper 26 de maig el festival Spai Carioca Vi & Bossa Jazz Festival, un esdeveniment  cultural que uneix el vi, la música, el cinema i la gastronomia. El festival proposa concerts de bossa nova al carrer, maridats amb una fira de vi, degustacions i tastos, tallers infantils i la projecció del documental Fermentació espontània, de Clara Isamat.

Spai Carioca és una associació sense ànim de lucre, amb seu a Sant Boi de Llobregat, creada fa més d'una dècada, que dedica la seva activitat a donar a conèixer i difondre la cultura brasilera, en especial els seus balls i més concretament la samba.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/exhibicio-de-dansa-musica-samba-metro-de-barcelona