Autor
Marta Espinosa

Aquest Sant Jordi, fotografia't amb el drac al metro i als autobusos de TMB

Enguany, el dia de la rosa i el llibre TMB proposa una divertida acció on un dels personatges i símbols de la llegenda de Sant Jordi, el drac, repartirà punts de llibre i petits obsequis als usuaris que es desplacin en transport públic. 

Com a novetat, aquesta diada de Sant Jordi es viurà a les xarxes de metro i autobusos de TMB. Es repartiran punts de llibre entre els usuaris i un drac es passejarà per les instal·lacions del suburbà (estacions, trens, vestíbuls) i a bord d'alguns autobusos, al llarg de tot el dia, en horari de matí i de tarda, entregant petits obsequis a usuaris afortunats. Les persones que es trobin amb el drac poden fer-se fotografies i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordiTMB. 

El Barcelona Bus Turístic també repartirà punts de llibre entre els seus clients, des de dissabte 20 d'abril fins al dia 23.

Aquestes són algunes de les iniciatives de TMB per Sant Jordi, que es complementen amb la 13a edició del Concurs de Relats Curts, que ja té finalistes i més de 1.600 participacions. 

Per dimarts, TMB també prepara un dispositiu de transport per garantir i facilitar la mobilitat en aquest dia tan especial on la festa es viu al carrer.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:59

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/aquest-sant-jordi-fotografiat-amb-drac-metro-autobusos-de-tmb