Autor
Marta Espinosa

I els finalistes de les tres categories del 13è Concurs de Relats Curts 2019 són…

El certamen ha rebut més de 1.600 històries i el jurat ha seleccionat les millors de cadascuna de les tres categories. El 25 d’abril es proclamaran els guanyadors en un acte a l’estació d’Universitat

Al web del Concurs de Relats Curts de TMB i als perfils corporatius de Twitter i Instagram ja s’hi poden llegir les històries finalistes de d’aquesta tretzena edició del certamen literari que TMB organitza coincidint amb la diada de Sant Jordi. En total, el concurs ha rebut 1.623 històries, un èxit de participació. Concretament, els participants en les tres categories han estat 1.111 a la de Relat Lliure, 78 a l’InstaRelat i 434 al TuitRelat.

El jurat ha escollit els millors deu relats, els cinc microletats i les cinc instantànies finalistes tenint en compte la qualitat narrativa, l’originalitat del relat i la relació de la història amb TMB. Les 20 històries han arribat a la final del certamen i opten als guardons del concurs. El proper 25 d’abril a la tarda, a l’estació d’Universitat (L1 i L2) tindrà lloc l’acte de lliurament de premis als guanyadors de les tres categories.

Entre els premis més destacats hi ha un viatge a Las Vegas, cortesia de Marvel Studios, per al guanyador del Relat Lliure. El millor TweetRelat s’endurà un e-book i el millor InstaRelat una impressora portàtil digital. A més, de lots de llibres, inscripcions a cursos d’escriptura a distància de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i invitacions per al Grec Festival 2019. També hi haurà premi per al relat més llegit, triat per votació popular al web del concurs.

Concurs especial a Twitter i Instagram

Per dinamitzar les categories de participació de Twitter i Instagram, entre els usuaris que repiulin la publicació amb els finalistes de @TMB_Barcelona i siguin seguidors del perfil corporatiu o comentin el post d'Instagram de TMB amb el recull de les cinc instantànies finalistes se sortejarà un lot de llibres —la participació és del 15 al 17 d'abril—.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:59

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/finalistes-de-tres-categories-13e-concurs-de-relats-curts-2019-son