Autor
Marta Espinosa

Aquest dijous se sabrà quins són els curts guanyadors del Subtravelling 2018

La novena edició del festival internacional de curtmetratges de TMB arriba a la seva fi, amb l'anunci i lliurament de premis de les categories Roda a TMB i La Mostra. Hi ha en joc tres viatges, tauletes tàctils, sopars degustació i entrades de cinema. 

Aquest dijous, 22 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc a l'edifici històric del convent del Àngels del Macba la clausura del certamen i l’entrega de premis als guanyadors de les diverses categories del Subtravelling, la novena edició del festival internacional de cinema curt que organitza la Fundació TMB i que ha col·laborat per tercera vegada amb el festival de cinema SMIFF del metro de Seül, capital de Corea del Sud.

L’acte de lliurament de premis comptarà amb representants de TMB; representants del festival SMIFF i directius del metro de Seül, així com membres de la junta de l'Acadèmia del Cinema Català, els membres del jurat i representants dels patrocinadors.

A les 19 hores començarà l'acte de lliurament de guardons als guanyadors de les seccions Roda a TMB i La Mostra, i es farà entrega dels premis als usuaris que han votat els seus curts preferits a través de la pàgina web del certamen, on encara es poden visualitzar.

Molta sort a tots els nominats!

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:03

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/aquest-dijous-se-sabra-quins-son-curts-guanyadors-subtravelling-2018