Autor
Marta Espinosa

El Subtravelling 2018 ha seleccionat els millors curts creats pels usuaris

La novena edició del festival Subtravelling de TMB ja té els 10 curtmetratges finalistes. Es poden veure al web de TMB, votar-ne els favorits i guanyar premis de cine, entre els quals un viatge a Dubai.

Al web del Subtravelling ja es poden veure els microcurts finalistes, deu històries plenes d'imaginació rodades pels usuaris amb els seus telèfons mòbils, inspirades en els seus viatges en transport públic. Històries amb guió, diàlegs, estructura i gravats en uns escenaris molt poc habituals: estacions, andanes, vestíbuls, escales mecàniques, ascensors, trens... S'ha de dir que en la desena de curts finalistes, tots  tenen com a plató la xarxa del metro barceloní.

Els deu curts finalistes són: Anyway (de Laura Giralt), Llantos catenarios (de Pau Gutiérrez), Souvenir (d'Elisa Pont), Destí (d'Eduard Marín), Four Mondays (de María Sola), Mobiles Connect (d'Aida Rodríguez i Ken Rawlinson), Fly me to the moon (d'Elena Izquierdo, Marina Izquierdo i Marc Serra), Miradas que hablan (de Marc Vadillo), Vine, que t'espero (de Diego Iruela) i Nyctophobia (de Laura Sala). 

Èxit de participació

Fa uns dies informàvem que enguany la categoria Roda a TMB, la que està oberta a la participació dels usuaris, ha estat tot un èxit. S'han rebut un total de 108 curtmetratges i 101 treballs han estat seleccionats per competir al certamen. En relació a l'any anterior, la participació ha augmentat més d'un 50%, ja que el 2017 es van seleccionar una cinquantena de curts. Una vegada finalitzat el festival, els deu curts finalistes i guanyadors del Roda a TMB també es projectaran a les pantalles del metro i dels autobusos. 

El 22 de novembre se celebrarà l’acte de cloenda del festival Subtravelling, en què es donaran a conèixer els guanyadors de les diverses categories i es projectaran tots els curtmetratges guardonats.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:51

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/subtravelling-2018-ha-seleccionat-millors-curts-creats-usuaris