Autor
Redacció

El Chausson de la Fundació TMB serà diumenge a Montcada i Reixac

Els Amics dels Clàssics realitzaran un homenatge a un dels conductors de la desapareguda empresa local d'autobusos Travimo.

Diumenge vinent, 28 d’octubre, al matí, l’autobús Chausson 59 de la Fundació TMB estarà exposat a Montcada i Reixac amb motiu de la 6a Fira de l’Automòbil i concentració de vehicles clàssics que tindrà lloc davant del pavelló municipal Miquel Poblet (camí de la Font Freda, 3) i als terrenys de les antigues pistes d’atletisme, al barri de Pla d’en Coll.

La presència del veterà autobús, del 1955, respon al fet que l’associació Amics dels Clàssics té previst de fer un homenatge a Paco Beltrán, que va ser conductor de l’empresa local Travimo.

Transport de Viatgers de Montcada (Travimo) va operar el servei d’autobús dins del municipi vallesà entre el 1960 i el 1978, any en què va desaparèixer. Al seu lloc, va ser l’empresa Transports de Barcelona, actualment TMB, la que va passar a prestar servei a Montcada, un servei que continua donant a través de la línia urbana 155 i la interurbana 96, a més de la línia 11 de metro, al barri de Can Cuiàs.

Els Chausson no van prestar servei a Travimo, però si a la línia TM, antecessora de l’actual 96 (La Sagrera - Montcada i Reixac), quan la gestionava l'empresa Urbas.

Darrera modificació
dimecres, octubre 31, 2018 - 10:39

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/chausson-de-fundacio-tmb-sera-diumenge-montcada-reixac