Autor
Marta Espinosa

Guanya premis de cine votant els millors curts del Subtravelling

Fins al 18 de novembre està oberta la participació al web del festival, on els usuaris i amants del setè art poden gaudir de més d'un centenar de petites històries que tenen molt a dir, i guanyar un viatge a Dubai i entrades de cinema.

Llum, càmera i acció! La novena edició del festival internacional de curtmetratges del metro de Barcelona, el Subtravelling, arriba al seu punt àlgid amb la recepció de tots els curts participants, gravats pels usuaris als transports públics de TMB, i l'inici del període de votacions. 

Així, fins al 18 de novembre al web del Subtravelling s'hi poden veure els 20 curtmetratges internacionals de La Mostra (aquests ja es veuen aquests dies al MouTV) i el centenar de treballs dels usuaris que han superat la selecció prèvia i que competeixen per guanyar el certamen, tots ells acompanyats d’una fitxa amb les seves característiques principals. 

Només per votar els seus curts preferits a través del web, els usuaris entren automàticament en el sorteig d'un viatge a Dubai per a dues persones, cortesia de Disney Pixar. A més, cada dia se sortejaran entre els votants de totes les categories un total de 35 entrades dobles de cinema, vàlides durant tot un any, cortesia de Cines Filmax. També es farà una menció especial al curt de La Mostra més votat pel públic, i el curt preferit dels usuaris de la secció Roda a TMB, que serà guardonat amb un any de cinema gratis, gràcies a Cines Filmax.

Èxit de participació del Roda a TMB

Enguany, la categoria Roda a TMB, la que està oberta a la participació dels usuaris, ha estat tot un èxit. S'han rebut un total de 108 curtmetratges i 101 treballs han estat seleccionats per competir al certamen. En relació a l'any anterior, la participació ha augmentat més d'un 50%, ja que el 2017 es van seleccionar una cinquantena de curts. Una vegada finalitzat el festival, els deu curts finalistes i guanyadors del Roda a TMB també es projectaran a les pantalles del metro i dels autobusos. 

El 22 de novembre se celebrarà l’acte de clausura del festival Subtravelling, on es donaran a conèixer els guanyadors de les diverses categories i es projectaran tots els curtmetratges guardonats.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:03

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/guanya-premis-de-cine-votant-millors-curts-subtravelling