Autor
Marta Espinosa

TMB participa al saló Auto Retro Barcelona amb un autobús històric de la seva col·lecció

La Fundació TMB exhibirà el Chausson 59 al saló internacional del vehicle clàssic, que té lloc del 18 al 21 d'octubre al recinte Montjuïc de Fira Barcelona.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) participarà en la 35a edició de l’Auto Retro Barcelona, el saló internacional del vehicle clàssic, que tindrà lloc del 18 al 21 d’octubre a la Fira Montjuïc, en horari de 10 a 20 h de dijous a dissabte i diumenge fins a les 18 hores.

Dins dels diferents espais del saló, la Fundació TMB participarà en una exposició dedicada a la conservació de cotxes històrics amb finalitats de servei públic o militar. Així, TMB portarà una de les peces del patrimoni històric de la seva fundació. En aquest cas es tracta del vehicle Chausson 59, de l’any 1955.

La Fundació TMB participa en aquest espai juntament amb Sagalés i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA) i presentaran conjuntament una mostra que apropi al visitant els serveis públics d’autobús que circulaven a la ciutat de Barcelona i a les línies regulars de transport de viatgers entre diverses poblacions de Catalunya el segle passat.

En total, cinc vehicles formaran aquesta exposició amb joies sobre rodes utilitzades entre 1909 i 1985. Les tres entitats també presentaran la propera edició, la número 10, del Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics que tindrà lloc al juny del 2019.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:06

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmb-participa-salo-auto-retro-barcelona-amb-autobus-historic-de-seva-colleccio