Autor
Redacció

Oportunitat de visitar la cotxera de metro de Can Zam, dins l'Open House Barcelona 2018

El festival de la difusió de l’arquitectura tindrà lloc l'últim cap de setmana d'octubre, amb portes obertes en més de 200 edificis i infraestructures.

TMB col·labora en l’edició 2018 del festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona, que se celebra el cap de setmana del 27 i el 28 d’octubre, amb la visita guiada a un dels tallers i cotxeres de metro més singulars, el de la línia 9/10 a Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet.

La visita, emmarcada en la secció Open Infraestructures, es podrà fer dissabte 27 al matí de manera gratuïta i en diferents torns, per a le spersones que s'hagin inscrit a la pàgina web del 48h Open House Barcelona.

D’altra banda, coincidint amb el festival anual de difusió de l’arquitectura, l’Espai Mercè Sala de TMB obrirà les portes excepcionalment tant dissabte com diumenge en el seu horari habitual de 10 a 20 hores, per mostrar la nova exposició Suite metropolitana. És a l’intercanviador de Diagonal i s’hi entra des dels dos vestíbuls de la línia 5 de metro, per rambla Catalunya - Rosselló.

Darrera modificació
dijous, octubre 8, 2020 - 17:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/oportunitat-de-visitar-cotxera-de-metro-de-can-zam-dins-lopen-house-barcelona-2018