Autor
Redacció

Un vestíbul de metro convertit per una estona en cava de jazz

El 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona ja està en marxa i els viatgers del metro n'han gaudit un tast servit "a domicili" i a l'hora del vermut.

L'anar i venir de gent per l'intercanviador de Diagonal s'ha vist envaït de sofisticació aquest dijous a quarts d'una. Eren les notes de The Secret Investments, o sigui Tonia Richardson (veu) i Tito Bonacera (guitarra), un grup de rhythm & b​lues que el barreja amb el funk, el soul i un toc de música electrònica.

La seva actuació va servir de punt d'inici a l'exposició Contrastos, produïda pel Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que repassa moments únics dels concerts que ha programat el festival al llarg de la seva història. Són fotografies de gran format i amb sons incorporats. Els fotògrafs Raül Esteve, Lorenzo Di Nozzi, Lorenzo Duaso, Isabel Ramoneda, Joan Tomás i Michael Weintrob han capturat amb les seves instantànies el so de l’emoció i del jazz.

La mostra es podrà veure fins a finals del mes de novembre al passadís d’enllaç entre les estacions de les línies 3 i 5, amb entrada per la rambla de Catalunya i el passeig de Gràcia a l'altura del carrer Rosselló.

Imatge
Actuació de The Secret Investments a Diagonal / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

L'exposició evoca els 50 anys de vinculació del festival amb Barcelona / Foto: M. Á. Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dimarts, octubre 16, 2018 - 13:39

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/vestibul-de-metro-convertit-estona-cava-de-jazz