10.10.2018
Autor
Premsa TMB

Concert i exposició del Festival Internacional de Jazz de Barcelona a l'estació de Diagonal

Subtítol

El metro serà l'escenari aquest dijous al migdia d'una actuació en directe del grup The Secret Investments.

Aquest dijous, 11 d’octubre, a les 12.30 hores s’inaugurarà l’exposició Contrastos del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, certamen que s’ha convertit en tot un referent internacional del gènere al llarg de 50 edicions.

L’estació de metro de Diagonal acollirà aquesta mostra fotogràfica que repassa moments únics dels concerts que ha programat el festival al llarg de la seva història. I són fotografies amb sons incorporats. Els fotògrafs Raül Esteve, Lorenzo Di Nozzi, Lorenzo Duaso, Isabel Ramoneda, Joan Tomás i Michael Weintrob han capturat amb les seves instantànies el so de l’emoció i del jazz. La mostra es podrà veure fins a finals del mes de novembre al passadís d’enllaç de l’intercanviador de l’estació de Diagonal, entre les línies 3 i 5.
 
Després de la inauguració, The Secret Investments, format per Tonia Richardson (veu) i Tito Bonacera (guitarra), un grup de R​’​n​’​B (rhythm & b​lues) que el barreja amb el funk, el soul i un toc de música electrònica, oferirà una actuació en directe al vestíbul de la mateixa estació de Diagonal de la línia 5 (accés per Rambla Catalunya amb carrer Rosselló).

Enguany, el 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona ofereix durant tres mesos un cartell amb concerts d’artistes de primera línia i noves propostes, més classes magistrals, activitats, conferències i trobades que completen la programació del certamen. 

Darrera modificació
10.10.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/concert-exposicio-festival-internacional-de-jazz-de-barcelona-lestacio-de-diagonal