Autor
Laura Martínez

El metro de Barcelona inspira el disseny d'un obstacle d'un concurs d'hípica

Què tenen en comú el metro i els cavalls? El primer que ens ve al cap és que són dos mitjans de transport, un en plena expansió i l'altre utilitzat des de l'antiguitat. Un esdeveniment eqüestre de salts els ha agermanat.

L'estació de metro de Zona Universitària ha estat avui l'escenari escollit pel Reial Club de Polo de Barcelona per presentar l'obstacle guanyador del concurs de disseny Un Salt per a la Ciutat d'aquest any. L'obstacle, dissenyat per Anna Milla, alumna d'Eina, Centre Universtari de Disseny i Art de Barcelona (UAB), formarà part dels recorreguts de la 107a edició del CSIO Barcelona que se celebrarà del 4 al 7 d'octubre.

Es tracta de la quarta edició del concurs, que consisteix a dissenyar un obstacle per al concurs hípic de més prestigi a nivell  mundial. L'objectiu d'aquesta acció és refoçar el vincle existent entre aquesta competició esportiva i Barcelona, així com la promoció internacional de la ciutat.

En aquesta edició el projecte guanyador ha estat Metròpolis, d'Anna Milla. Un obstacle minimalista i colorista que vol retre homenatge a la xarxa de metro de Barcelona i on es representen sis línies (la vermella, la lila, la verda, la groga, la blava i la taronja) i el nom d'algunes estacions.

Imatge
Anna Milla, dissenyadora de l'obstacle guanyador / Foto: Pep Herrero (TMB)

Foto de grup dels representats institucionals amb l'obstacle guanyador / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dijous, setembre 27, 2018 - 08:29

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/metro-de-barcelona-inspira-disseny-dun-obstacle-dun-concurs-dhipica