Autor
Oriol Pàmies

El ‘fantasma’ es desperta i recorre l’estació de Gaudí en una acció espectacular amb Nike

La marca de roba esportiva tria un espai singular del metro per presentar el model Phantom de bota de futbol de la mà del blaugrana Philippe Coutinho.

Sota l'avinguda Gaudí, entre els carrers de Rosselló i Provença, hi ha una estació de metro amb la infraestructura típica d'andanes, vestíbul i accessos des del carrer, que es va construir a finals dels anys 60 i que al capdavall no ha estat utilitzada. Però ahir els seus espais van bullir d’activitat arran de l’acte de presentació de la bota Phantom de Nike a un públic escollit.

Des de dilluns ja es veien il·luminades i decorades les andanes del que popularment s’anomena estació Gaudí, habitualment fosques i buides. Era la fase teaser o d’intriga de l’acte d’ahir a la tarda, en què Nike i TMB van col·laborar: junt amb la presentació del model de bota a mitjans i influencers, es va difondre la marca Hola Barcelona de mobilitat per a turistes i visitants, i es va donar a conèixer un element singular del patrimoni històric de la ciutat que sol estar ocult.

L’acte es va desenvolupar en els diferents espais de l’estació de metro, rebatejada per a l’ocasió com a Phantom Station: les andanes, el vestíbul, reconvertit des de fa uns anys en despatxos i el polivalent Espai Gaudí, i el passadís que el connecta amb l’estació de la línia 5. El tema, l’esport: fins i tot es va muntar una petita pista de futbol sala. I l’estrella indiscutible: el futbolista brasiler Philippe Coutinho, migcampista ofensiu del FC Barcelona, que va baixara  l'andana a fer uns tocs de pilota davant la sorpresa dels viatgers dels trens de la línia 5 que passaven cada tres minuts.

A l’acte hi van participar un bon nombre de representants dels mitjans de comunicació locals i internacionals, junt amb autors de blogs i canals de YouTube, a més de deu usuaris del transport públic que van guanyar-hi una plaça a través d’una promoció del JoTMBé.

Imatge
Un tren de la línia 5 passa per l'estació fantasma de Gaudí / Foto: Pep Herrero (TMB)

Aparició estelar de Coutinho a l'andana de Gaudí vestit amb la samarreta blaugrana / Foto: Pep Herrero (TMB)
 

Darrera modificació
dilluns, octubre 1, 2018 - 13:41

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/fantasma-es-desperta-recorre-lestacio-de-gaudi-accio-espectacular-amb-nike