Autor
Redacció

Vídeo: el dispositiu d'emergència que rescata amb èxit una dona que s'havia llançat a les vies

El programa Ambulancias, en el corazón de la ciudad, produït per Atresmedia Televisión i Secuoya, és un docu-reality que segueix la tasca diària dels professionals dels serveis sanitaris d'emergència. Seguint un equip del SEM a Barcelona, les càmeres van registrar el juny de l'any passat l'atenció realitzada a una dona que s'havia llançat voluntàriament a les vies del metro a l'estació de Vallcarca de la línia 3.

La dona, que estava en tractament per una malaltia mental, va ser rescatada pels Bombers i atesa pels serveis mèdics, que la van traslladar a un hospital, tot i que aparentment no tenia lesions.

A través del vídeo veiem l'altra cara d'una incidència que va ocasionar alteracions al servei de la línia 3 durant uns 45 minuts. Dos agents d'atenció al client de Metro que van presenciar el que en principi semblava un atropellament van haver de ser assistits pels serveis especialitzats.

Darrera modificació
dilluns, agost 6, 2018 - 10:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/video-dispositiu-demergencia-que-rescata-amb-exit-dona-que-shavia-llancat-vies