Autor
Redacció

Músics al metro: un aparador per mostrar el talent i millorar l'experiència de viatge

El portal universitari Doblecheck, impulsat pels estudiants de Comunicació de la UIC Barcelona, ha dedicat un reportatge al projecte cultural de TMB dels Músics al Metro.

Aquesta iniciativa va néixer l'any 2001 de la mà de TMB i AMUC BCN (Associació de Músics del Carrer i el Metro de Barcelona) per establir la presència de músics en punts concrets i senyalitzats de la xarxa de metro, i s’ha convertit en tot un referent internacional. Els músics han de superar prèviament unes proves d’idoneïtat mitjançant les quals poden obtenir el carnet d’AMUC BCN, que els permet actuar a la xarxa del metro. Més de 600 músics s’han acollit a aquest sistema regulat.

El projecte no només pretén regular la presència de músics al suburbà, sinó també millorar l'experiència de viatge i, al mateix temps, descobrir i potenciar nous talents. El metro esdevé un gran aparador, una oportunitat única on els músics mostren els teus treballs a un públic divers i variat. 

Al final del reportatge s'esmenten altres ciutats pioneres com Londres o Nova York que també regulen la presència de músics a les seves respectives xarxes suburbanes. 

Imatge
La ubicació dels punts de músics de la xarxa de metro de Barcelona / Imatge: TMB

Darrera modificació
divendres, juliol 6, 2018 - 08:24

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/musics-metro-aparador-mostrar-talent-millorar-lexperiencia-de-viatge