18.06.2018
Autor
Premsa TMB

Concert de l’OBC al metro per celebrar el Dia de la Música

Subtítol

L’estació de Diagonal acollirà l’actuació d’un quintet de músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Aquest dimecres, 20 de juny, amb motiu del Dia Internacional de la Música (que se celebra arreu del món el 21 de juny), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha organitzat, en coordinació amb L’Auditori i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, una actuació que anirà a càrrec d’un quintet de músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

El recital tindrà lloc aquest dimecres a la tarda, en dues sessions (a les 17.30 h i a les 18.30 h) en un escenari únic i amb una acústica molt especial, a l’intercanviador de metro de Diagonal (connexió entre les línies 3 i 5). El quintet interpretarà fragments de la banda sonora de West Side Story i de la sèrie Joc de Trons; també sonarà un tango d’Albert Guinovart i el conegut tema Oblivion de Piazzola.  

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB, que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d'aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d'enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Darrera modificació
21.06.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/concert-de-lobc-metro-celebrar-dia-de-musica