07.06.2018
Autor
Premsa TMB

El Sónar baixa a l'estació de metro d'Universitat amb un concert del duet Mueveloreina

Subtítol

El prestigiós festival ofereix, per vuitè any consecutiu, als usuaris del suburbà un tast musical del que serà l'edició 2018.

Imatge
El Sónar ofereix per vuitè any consecutiu un tastet de l'edició 2018 al metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Per vuitè any consecutiu, després de l’èxit d’assistència a les edicions anteriors, divendres 8 de juny els usuaris del metro podran gaudir d’un tast del Sónar 2018, el Festival de Música, Creativitat i Tecnologia, que se celebrarà a Barcelona del 14 al 16 de juny. El concert tindrà lloc a l’estació d’Universitat, concretament al vestíbul d’intercanvi L2-L1 direcció Fondo, a les 19 hores, a càrrec del duet Mueveloreina.

Els artistes Karma Cereza i Joaco J Fox, sota l’àlies Mueveloreina, amb el seu estil eclèctic ofereixen cançons amb lletres conscients i àcides que versen sobre temes polítics i socials. El seu primer gran èxit, Cheapqueen, va aconseguir 300.000 visites a YouTube i a Spotify tenen desenes de milers de seguidors. És un grup molt jove (porten en actiu des de l’estiu del 2016) i fan una música que barreja el trap amb sons tropicals, ritmes llatins i electrònics.

El Sónar és un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional gràcies a una cuidada oferta que combina la dimensió lúdica amb l’artística, l’avantguarda i l’experimentació i els nous corrents musicals de l’electrònica de ball. Per a TMB el concert del Sónar és una ocasió per vincular el transport públic amb el públic jove.

Darrera modificació
11.06.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sonar-baixa-lestacio-de-metro-duniversitat-amb-concert-duet-mueveloreina