17.05.2018
Autor
Premsa TMB

L'Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus i obrirà dissabte de 7 de la tarda a 1 de la matinada

Subtítol

TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc), que circularà fins a les 2 de la matinada.

Aquest dissabte, 19 de maig, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) se sumarà a la Nit dels Museus i obrirà la sala d'exposicions Mercè Sala, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de metro a l'estació de Diagonal, des de les 7 de la tarda fins a la 1 de la matinada. L'horari habitual d'obertura de l'Espai Mercè Sala és de 10 a 20.30 hores, els dies feiners de dilluns a divendres, i l'entrada és gratuïta.

En aquest sentit, per facilitar l’accés dels assistents als diferents centres i museus de Montjuïc que obriran portes la nit de dissabte, TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) i aquest dia circularà fins a les 2 de la matinada.

Imatge
La Nit dels Museus és una iniciativa europea / Imatge: Barcelona Cultura

Els visitants de l’Espai Mercè Sala podran veure l’exposició Mixed Use, Mixed Time, Mixed People de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en col·laboració amb l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC). La mostra exposa la funcionalitat dels equipaments públics híbrids, que barregen funcions, espais i usuaris en un mateix edifici.

L’activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que vol aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l’experiència del viatge en transport públic.

Una nit farcida de propostes culturals

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d'Europa que enguany arriba a la seva dotzena edició i en què participen més de 4.000 museus de 40 països europeus. A més de gaudir de les col·leccions i les exposicions temporals dels museus, també es poden veure concerts, dansa, teatre, recitals de poesia i visites guiades, entre d’altres activitats. 

Darrera modificació
20.05.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lespai-merce-sala-se-suma-nit-museus-obrira-dissabte-de-7-de-tarda-1-de-matinada-0