Autor
Marta Espinosa

TMB felicita el Sant Jordi als usuaris i els anima a utilitzar el transport públic

Enguany es repartiran punts de llibre al metro i als autobusos per incentivar la lectura. Un any més, el suburbà és el transport recomanat per desplaçar-se al centre de Barcelona i viure la diada. 

És dilluns, però és un dia especial, és 23 d'abril i és Sant Jordi. La tradicional festa del llibre i la rosa ha arribat. Els usuaris que viatgin avui en metro i en bus trobaran punts de llibre editats especialment per a la diada de Sant Jordi. Una iniciativa de TMB per felicitar el dia internacional del llibre i promoure la lectura en qualsevol moment del dia, també al transport públic. 

 

 

 

Imatge
El punt de llibre que ha editat TMB per aquest Sant Jordi 2018 i que s'ha repartit als usuaris de metro i bus / Foto: TMB

 


El punt de llibre que ha editat TMB per aquest Sant Jordi 2018 i que s'ha repartit als usuaris de metro i bus / Foto: TMB

 


Per a l'ocasió, TMB ha editat un vídeo per celebrar el Sant Jordi d'una manera molt especial amb els seus usuaris a través de les xarxes socials corporatives: Facebook, Twitter i Instagram. Enguany s'ha vinculat amb el Concurs de Relats Curts, que celebra l'edició número 12. La felicitació inclou algunes de les fotografies participants a la categoria d'Instagram del concurs, amb el nom de l'autor i l'etiqueta #relatsTMB2018. 

​Al web de TMB els usuaris trobaran les recomanacions de transport per anar al centre de la ciutat, les afectacions a les línies de bus i també activitats corporatives relacionades com ara la ruta amb la Línia K o el ja esmentat concurs Relats Curts. 

 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:44

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmb-felicita-sant-jordi-usuaris-anima-utilitzar-transport-public