Autor
Marta Espinosa

Propostes literàries per aquest Sant Jordi, gràcies al MouTV

El 23 d'abril és un dia especial i les pantalles del metro i dels autobusos de TMB oferiran 75 recomanacions literàries amb lectures per a tots els gustos. Una inspiració per als lectors més voraços o bé per als més indecisos a l'hora de triar un llibre.

A partir d'aquest cap de setmana el MouTV es bolca totalment en la celebració de la tradicional festa del llibre i la rosa. Dissabte, diumenge i sobretot, dilluns, les pantalles del metro i dels autobusos de TMB oferiran una programació molt especial.

En total es podran veure 75 recomanacions de lectures per a tots els gustos, novetats editorials, d'autors nacionals i internacionals, narrativa de ficció i de no-ficció, llibres en llengua catalana o castellana... Aquesta secció del MouTV s'anomena Punt de llibre. Recentment ha estrenat una nova imatge, s'emet durant tot l'any i està dedicada al món literari, amb informació de novetats editorials.  

Per tant, durant aquests tres dies, s'emetrà més d'un Punt de llibre diferent cada hora. A les peces en format vídeo hi apareix el títol, l'autor i una breu sinopsi de l'obra seleccionada. Una pinzellada que pot donar idees als usuaris per regalar o llegir aquest Sant Jordi. Per donar-los un toc encara més especial, totes aquestes recomanacions de llibres relacionades amb la diada van etiquetades amb el hashtag de Twitter #SantJordiBcn18.

A més, el MouTV també emetrà informació de la mateixa diada de Sant Jordi: notícies d'actualitat sobre la venda de roses i llibres, les novetats florals d'enguany, les iniciatives solidàries, les jornades de portes obertes o el transport públic recomanat per anar al centre de Barcelona.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:52

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/propostes-literaries-aquest-sant-jordi-gracies-moutv