Autor
Marta Espinosa

I els finalistes de les categories de xarxes socials del Concurs de Relats Curts són...

Els cinc millors microrelats de Twitter i les cinc instantànies més originals d'Instagram opten als premis de la 12a edició del certamen literari que organitza TMB coincidint amb la diada de Sant Jordi.   

El passat 19 d'abril es van anunciar els finalistes de dues de les tres categories del Concurs de Relats Curts de TMB 2018. Les seccions que s'han dinamitzat a les xarxes socials d'Instagram i Twitter ja tenen els deu afortunats que han arribat a la final del certamen.   

Enguany, la 12a edició del concurs ha estat tot un èxit. Ha rebut 1.513 històries participants en la categoria de Relat Lliure, més de 1.280 TweetRelats i gairebé 350 participacions a Instagram.

El concurs ha arribat al final, i avui, dia de Sant Jordi, es donaran a conèixer els 10 finalistes de la categoria reina del concurs, el Relat Lliure. El guanyador s'endurà un viatge a Nova York i hi ha altres premis relacionats amb la literatura com e-books, lots de llibres, inscripcions a cursos d'escriptura de l'Escola d'Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i invitacions per al Grec Festival 2018. Properament anunciarem el dia de l'acte de lliurament de premis, on tots els finalistes estaran convidats. 

I a més, entre els usuaris que repiulin la publicació amb els finalistes de @TMB_Barcelona o comentin el post d'Instagram de TMB amb el recull de les cinc instantànies finalistes se sortejarà un e-book Kindle Oasis d'Amazon —hi ha temps fins al 26 d'abril—. Us deixem amb el recull de finalistes a Instagram i Twitter.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:45

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/finalistes-de-categories-de-xarxes-socials-concurs-de-relats-curts-son