20.04.2018
Autor
Premsa TMB

Música en viu a les estacions de metro de l'Hospitalet amb motiu de les Festes de Primavera

Subtítol

Una quarantena de músics es desplaçaran amb les línies 1 i 5 aquest dissabte al migdia.

Dissabte, 21 d'abril, entre les 11.45 i les 13 hores, diferents artistes de bandes de música de l'Hospitalet portaran el ritme als usuaris del metro amb motiu del MEEEC! Festival de Música de Carrer, dins les Festes de Primavera que celebra el municipi del 19 al 23 d'abril.

Una quarantena de músics accediran al metro des de diferents estacions de la xarxa a l'Hospitalet (Can Boixeres i Collblanc de la línia 5 i Bellvitge de la línia 1) i es desplaçaran fins a la plaça de la Llibertat de l'Hospitalet, on a partir del migdia faran una actuació conjunta al carrer dins del programa de les festes. Les estacions de metro més properes a la plaça, per on sortiran els artistes, són Pubilla Cases (L5) i Florida (L1). Abans d'iniciar el viatge, les bandes oferiran petites actuacions als vestíbuls de les estacions i també a l'interior dels trens per acostar la cultura popular als veïns i usuaris.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Per a més informació sobre les recomanacions de transport i afectacions al servei per les diferents activitats de les Festes de Primavera, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.
 

Darrera modificació
20.04.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/musica-viu-estacions-de-metro-de-lhospitalet-amb-motiu-de-festes-de-primavera