Autor
Redacció

#TMBrecomana l’exposició immersiva sobre la relació entre abelles i persones 'Beehave'

La Fundació Joan Miró proposa l'exposició Beehave amb l'objectiu d'obrir un debat social sobre la convivència entre els habitants de Barcelona i les abelles dintre d'aquest entorn urbà.  

L'apicultura urbana en ciutats d'arreu del món ja és una pràctica permesa i controlada, com explica Martina Millà, responsable de Programació i Projectes de la institució. La Fundació ha volgut posar el tema de l'apicultura  en el centre del debat social actual per conscienciar del paper fonamental que tenen aquests insectes pol·linitzadors en l'equilibri del medi ambient.

Es tracta d'una exposició amb prop d'una seixantena d'obres, entre pintures, escultures, fotografia, vídeo, intervencions, instal·lacions multimèdia i performances. Pel caràcter social de la mostra, l'exposició traspassa les sales de la Fundació per arribar a peu de carrer a una quinzena d'indrets de la ciutat.

A partir del 15 de març, els visitants podran experimentar en la seva pròpia pell el món de les abelles gràcies a Beehave, l'exposició de caràcter social i immersiu.

TMB hi col·labora fent-ne difusió.

Darrera modificació
dimarts, març 6, 2018 - 12:17

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-lexposicio-immersiva-sobre-relacio-entre-abelles-persones-beehave