Autor
Toni Bravo

#TMBrecomana Americana Film Festival, el millor cinema nord-americà independent

Els cinemes Girona ofereixen, del 6 a l'11 de març, la possibilitat de gaudir de les millors pel·lícules nord-americanes independents durant el cicle Americana Film Festival 2018.

El convidat especial en aquesta cinquena edició és un dels talents més emergents d'avui dia, Alex Ross Perry. Presenta nou treball, Golden Exits, i el festival Americana li dedica una retrospectiva completa en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya.

Quant a la programació, hi haurà llargmetratges rellevants, com Beach Rats, guanyadora a la millor direcció al prestigiós festival de Sundance i amb premis en festivals tan diversos com Hamburg o Boston, entre d'altres.

Entre les pel·lícules considerades com a top, el festival projectarà l'original i guanyadora Brigsby Bear, Premi Discovery a la millor pel·lícula al darrer Festival de Sitges. 



A més de curts, tallers i seminaris, hi haurà sessions gratuïtes en les quals podrem gaudir de cintes extraordinàries segons els amants del setè art com el documental I am Heath Ledger, sobre l'actor que va encarnar el vaquer de Brokeback Mountain o el terrorífic Joker d'El cavaller fosc.

Pots descobrir tota la programació aquí

Darrera modificació
dilluns, març 5, 2018 - 08:15

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-americana-film-festival-millor-cinema-nord-america-independent